detector.media
30.12.2022 11:02
НВ змінює логотип і назву на NV: New Voice
НВ змінює логотип і назву на NV: New Voice
Віталій Сич: Назва НВ (Новое время) вже давно не відповідає нашим цінностям. Ми не хочемо мати нічого спільного з мовою і культурою країни, яка є антиподом усього, у що ми віримо.

Видання «НВ» («Новое время») змінює бренд на латинські літери NV. Повна назва медіахолдингу – New Voice.

Про це повідомив у зверненні до авдиторії видання його головний редактор Віталій Сич.

«Ми прощаємося з брендом Новое время і залишаємо латинське NV. Це і є наш основний бренд», – написав Сич.

Він додав, що медіадім видання уже майже повністю перейшов у диджитал-формат, тож бренд NV є таким самим, як і домен сайту.

New Voice, повна назва медіахолдингу, буде аналогічною назві англомовної версії сайту.

«Ми заснували НВ (Новое время) ще до анексії Криму, і ця назва вже давно не відповідає нашим цінностям. Ми завжди захищали і просували в Україні особисті й економічні свободи, прозахідні суспільні, політичні й економічні трансформації. Сьогодні ми більше не хочемо мати нічого спільного з мовою і культурою країни, яка є антиподом усього, у що ми віримо і за що боремося усі ці роки», – написав Сич.

Він додав, що радіо, журнал і сайт НВ давно повністю перейшли на українську мову і що вони довели, що в Україні може бути популярним якісний журналістський продукт, а успішному медіабізнесу не заважає дотримання журналістських стандартів.

За словами Сича, авдиторія сайту NV.ua цього року сягнула 15 млн користувачів на місяць, тоді як авдиторія ютуб-каналу «Радіо НВ» зросла до майже 8 млн на місяць, що співставно з телеканалами.

Він подякував підписникам, які попри усі складнощі не припинили підтримувати медіа.

«Ми й надалі будемо наповнювати наш бренд новими сенсами. Впевнений, ми разом з вами залишимо позаду корупцію та ілюзії, які десятиріччями заважали Україні стати вільною європейською країною з потужною економікою», – написав головний редактор.

Нагадаємо, в січні 2022 року видання НВ запустило англомовну версію сайту під брендом «The New Voice of Ukraine».

У серпні 2021 року журнал НВ випустив перший друкований номер українською мовою

Ілюстрація: NV 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY