detector.media
29.12.2022 09:05
Вікторія Ковцун отримала відзнаку Фундації Суспільність за високі стандарти та репортерську стійкість
Вікторія Ковцун отримала відзнаку Фундації Суспільність за високі стандарти та репортерську стійкість
Вікторія Ковцун: Розповідати правду про країну, яка бореться за свою свободу, про щоденний героїзм її громадян — це великий виклик і честь для кожного репортера.

Спеціальну відзнаку Фундації Суспільність за високі журналістські стандарти і репортерську стійкість цьогоріч здобула журналістка телеканалу «1+1» Вікторія Ковцун.

Церемонія вручення нагороди відбувалася в рамках підбиття підсумків проєкту Антитеза/IMS і за сприяння National Press Club Ukraine та Незалежної медійної ради, повідомляють організатори.

Лавреатка у своїй промові зазначила, що розповідати людям правду про події в країні, яка бореться за свою свободу, про щоденний героїзм її громадян — це великий виклик і честь для кожного репортера.

Голова наглядової ради Фундації Суспільність Олександр Буценко наголосив, що війна з ворогом, обстоювання національної ідентичности потребують іноваційних рішень і об’єднання зусиль медіа та культурних ініціатив.

Під час заходу також відкрили виставку антидезінформаційного плакату, обговорили кампанію «Нас не надуриш» і рубрику «Антитеза» на Радіо НВ.

Нагадаємо, раніше відзнаки від Фундації Суспільність отримали Євген Спірін – за відстоювання професійних цінностей в особливих умовах, Мар‘ян Кушнір та Ірина Саєвич – за поступ у професії.

Фото: Фундація Суспільність / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY