detector.media
26.12.2022 13:58
У Bloomberg заперечили плани щодо придбання Dow Jones або The Washington Post
У Bloomberg заперечили плани щодо придбання Dow Jones або The Washington Post
Прессекретар Bloomberg Тай Тріппет повідомив, що жодних розмов про їх придбання не було.

Компанія Bloomberg L.P. не зацікавлена у придбанні ані Dow Jones, якій належить The Wall Street Journal, ані Washington Post. Про це повідомив прессекретар Bloomberg L.P. Тай Тріппет у твіттері, повідомляє Reuters.

«Не було жодних розмов з ким-небудь або з будь-якою організацією про придбання», — написав Тріппет. Це повідомлення згодом опублікував у себе в твіттері власник компанії, мільярдер Майкл Блумберг.

Here’s an official response to recent media reports and speculation:

“There have been no conversations with anyone or either organization about an acquisition. The company has no interest in acquiring either.” - Ty Trippet, Bloomberg LP spokesman

— Ty Trippet (@ttrippet) December 25, 2022

23 грудня новинний сайт Axios з посиланням на власне джерело повідомив, що Майкл Блумберг нібито зацікавлений в придбанні або компанії Dow Jones у News Corp Руперта Мердока, або Washington Post у Amazon Джеффа Безоса.

Того ж дня видання Reuters також із посиланням на своє джерело повідомило, що Блумберг неодноразово висловлював бажання володіти великою газетою, але поки не зв'язувався з Рупертом Мердоком для обговорення можливої покупки Dow Jones і її газети The Wall Street Journal.

Представник Washington Post заявив, що газета не продається. Її Безос купив у 2013 році за $250 млн.

Фото: bloomberg/фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY