detector.media
25.12.2022 11:05
Митрополит Епіфаній запропонував відкрити пункти незламності у церквах
Митрополит Епіфаній запропонував відкрити пункти незламності у церквах
Найближчим часом таку допомогу пропонують організувати для мешканців Київщини.

Православна церква України підтримає гуманітарні проєкти у Київській області. Про це повідомив голова військової адміністрації Київської області Олексій Кулеба.

Під час його зустрічі із предстоятелем Православної церкви України митрополитом Епіфанієм ішлося про допомогу для мешканців області, де внаслідок російських обстрілів вимикають електроенергію. «Пункти Незламності будуть створені на базі храмів. Я вдячний Митрополиту Епіфанію за постійну підтримку та допомогу Київщині», — сказав Олексій Кулеба.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України створив Координаційний штаб з питань розгортання та організації роботи «пунктів незламності» на чолі з віцепрем’єр-міністром з відновлення України – міністром розвитку громад, територій та інфраструктури Олександром Кубраковим.

В листопаді 2022 року в Україні розгорнули майже чотири тисячі «пунктів незламності», де безкоштовно й цілодобово надаватимуть усі базові послуги у разі багатогодинних аварійних відключень електроенергії. У пунктах є електрика, мобільний звʼязок та інтернет, тепло, вода, аптечки. На сайті проєкту можна переглянути мапу таких пунктів.

Фото з телеграм-каналу Олексія Кулеби

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY