detector.media
21.12.2022 13:44
ЗМІ поставили під сумнів інформацію Кремля про візит Путіна в «зону СВО»: впізнали Ростов-на-Дону
ЗМІ поставили під сумнів інформацію Кремля про візит Путіна в «зону СВО»: впізнали Ростов-на-Дону
Про візит Путіна в «зону СВО» першим повідомив депутат Держдуми, а згодом й Дмитро Пєсков. Розслідувачі вважають, що насправді диктатор відвідав штаб у Ростові-на-Дону.

Депутат Держдуми РФ Андрій Гурульов заявив, що російський диктатор Володимир Путін побував у зоні проведення «спецоперації». Кремль підтвердив інформацію про візит Путіна, проте не назвав точне місце візиту. Журналісти-розслідувачі вважають, що Путін відвідав штаб у Ростові-на-Дону.

Зранку 20 грудня депутат російського парламенту Андрій Гурульов в етері пропагандистського шоу Володимира Соловйова сказав, що Путін побував «у зоні спеціальної військової операції».

Як повідомляє РИА Новости, увечері прессекретар Кремля Дмитро Пєсков підтвердив поїдку Путіна в «зону СВО»: «Якщо він має на увазі штаб, де він був у п'ятницю, то так».

Втім, Пєсков не уточнив, в якому саме штабі був Путін, як і не заперечив слова Гурульова про те, що Путін був в зоні бойових дій. Пєсков зазначив, що Кремль не має права вказувати місце розташування штабу військ, задіяних у війні проти України, з роботою якого ознайомився Путін.

Російські журналісти-розслідувачі видання «Агентство» вивчили відео візиту Путіна і дійшли висновку, що Путін відвідував штаб військ Південного військового округу РФ у Ростові-на-Дону.

«Великий круглий стіл зі штабу ПВО та інтер'єри кімнати, в якій він розташований, збігаються з тим, що видно під час відвідування Путіним штабу родів військ», — визначили розслідувачі.

За даними розслідувачів, цей же штаб у листопаді відвідував і міністр оборони РФ Сергій Шойгу. Тоді у Кремлі також стверджували, що міністр перебуває в «зоні проведення спецоперації».

Нагадаємо, нещодавно розслідувачі центру «Досьє» виявили у Путіна мільярдний офшор.

Фото: ТАСС

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY