detector.media
20.12.2022 14:10
Володимир Зеленський відвідав Бахмут (ФОТО)
Володимир Зеленський відвідав Бахмут (ФОТО)
Президент нагородив бійців відзнаками.

Президент Володимир Зеленський 20 грудня відвідав Бахмут на Донеччині. Він зустрівся з українськими військовими, які обороняють місто. Про це повідомили у пресслужбі голови держави.

«Президент відвідав передові позиції однієї з механізованих бригад. Заслухав доповідь командира про оперативну обстановку, матеріально-технічне забезпечення і пропозиції щодо подальших дій», — йдеться у повідомленні.

Володимир Зеленський подякував українським воїнам за мужність, стійкість та міцність, які вони демонструють, відбиваючи атаки ворога. Вручив державні нагороди воїнам механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових, танкових, артилерійських та аеромобільних підрозділів. 

Поїздку президента на Донеччину не анонсували.

Також Бахмут відвідала заступниця міністра оборони Ганна Маляр. Про це вона повідомила у фейсбуку. Опублікувала фото з військовими, які тримають оборону міста.

«300 днів війни. Бахмут — східна фортеця України. Це наші оборонці Бахмута. Це вони тримають Бахмут так міцно, що ворог не може ніяк його захопити. І не захопить. Пишаємось кожним і кожною», — написала вона.

19 грудня Володимир Зеленський у відеозверненні розповів, що Бахмут залишається найгарячішою точкою на всій лінії фронту. Російські війська з травня намагаються захопити місто.

Фото: Офіс президента України
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY