detector.media
19.12.2022 15:36
СБУ затримала на Одещині зрадницю, яка збирала кошти для окупантів
СБУ затримала на Одещині зрадницю, яка збирала кошти для окупантів
Родичі затриманої воюють у складі підрозділів «ДНР».

Працівники Служби безпеки України затримали жительку Одеської області, яка збирала кошти на потреби російських окупаційних військ. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Жінка розміщувала пости в соцмережах, зокрема в заборонених в Україні. Вона закликала підтримати окупантів і допомогти їм із матеріально-технічним забезпеченням. Для цього пропонувала перерахувати гроші на банківську картку свого родича, який перебуває в місцях тимчасової дислокації військових угруповань РФ.

Слідчі встановили, що родичі жінки з 2016 року перебувають у «ДНР» і беруть участь у бойових діях проти українських військ. Саме через них вона намагалася налагодити канал фінансування окупантів.

Правоохоронці повідомили затриманій про підозру у пособництві державі-агресору. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, у Києві судитимуть працівницю одного з Центрів надання адміністративних послуг за виправдовування російської агресії та підтримку окупантів. Правоохоронці знайшли у її помешканні комуністичну символіку, георгіївські стрічки та російські рублі.

Фото: СБУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY