detector.media
19.12.2022 12:59
У ГУР визнали, що Україна проводить операції на території Росії
У ГУР визнали, що Україна проводить операції на території Росії
Вадим Скібіцький: Наші цілі — суто військові.

Збройні сили України проводять операції на території Росії, однак лише по військових цілях. Про це в інтерв'ю німецькій газеті Bild сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький.

За його словами, українські воїни проводять операції на території Росії з «використанням різних засобів».

«Наші цілі — суто військові: об'єкти російських збройних сил, з яких здійснюються удари по Україні, зокрема логістичні центри, командні пункти або гарнізони з великою кількістю солдатів», — сказав розвідник.

За словами представника ГУР, операції дуже складні та потребують серйозної підготовки, адже росіяни добре охороняють свої військові об'єкти.

Скібіцький також заявив, що у перші дні та тижні повномасштабного вторгнення Росії українська розвідка отримувала безліч повідомлень від українців про розташування окупаційних військ. Західні союзники, мовляв, дивувалися, звідки у ГУР такі дані «в режимі реального часу».

«Ми отримали так багато підказок, практично кожен українець з телефоном повідомив, де зараз дислокуються російські солдати У кожному селі ми могли точно показати, скільки російських солдатів у якомусь будинку», — сказав він.

Нагадаємо, представниця президента в АР Крим Таміла Ташева заявила, що через побоювання дій ЗСУ російські окупанти суттєво змінили свою риторику щодо Криму. Якщо раніше вони запевняли, що півострову «нічого не загрожує», то тепер переконують у своїй здатності «захистити» Крим.

Фото: Генеральний штаб / фейсбук

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY