detector.media
19.12.2022 09:23
Таміла Ташева: Окупанти суттєво змінили свою риторику щодо Криму
Таміла Ташева: Окупанти суттєво змінили свою риторику щодо Криму
Представниця президента: Від наративів, що «Криму нічого не загрожує», окупанти все більше переходять до риторики «Ми Крим захистимо».

Російські окупанти через побоювання дій ЗСУ суттєво змінили свою риторику щодо Криму. Якщо раніше вони запевняли, що півострову «нічого не загрожує», то тепер переконують у своїй здатності «захистити» Крим.

Про це в етері телемарафону розповіла представниця президента в АР Крим Таміла Ташева.

«Якщо раніше окупанти казали, що "Криму нічого не загрожує", і "Крим з Росією назавжди", такі наративи звучали. То зараз вже кажуть: "Ми Крим захистимо"», – звернула увагу Ташева.

На питання журналіста, чи чекають окупанти в Криму висадки українського десанту, Ташева відповіла: «Ми розуміємо, що так».

Вона додала, що попри слова деяких пропагандистів, що «в Криму нічого не відбувається і можна не переживати», на території півострова ведуться фактично окопні роботи, зокрема вздовж морського узбережжя. «Те, що ми спостерігаємо, вони дуже переживають через це все і "готують бомбосховища"», – сказала Ташева.

Як писав «ДМ», російська пропаганда поширює на аудиторію Європейського Союзу меседж, нібито українська армія готується атакувати Крим, щоб «відбити» у Росії півострів, жителі якого в 2014 році проголосували за возз'єднання з РФ.

Фото: Таміла Ташева / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY