detector.media
18.12.2022 11:45
Сьогоднішній матч фіналу Чемпіонату світу з футболу коментуватиме Євген Кошовий
Сьогоднішній матч фіналу Чемпіонату світу з футболу коментуватиме Євген Кошовий
Матч дворазових володарів Кубка світу розпочнеться зі студійного мовлення о 17:00. А далі, як обіцяє Megogo, на глядачів чекає «справжня битва з головним протистоянням Мессі проти Мбаппе».

Шоумен та актор студії «Квартал 95» Євген Кошовий виступить як альтернативний коментатор фінального матчу збірних Аргентини та Франції за перше місце в Чемпіонаті світу з футболу. Про це повідомляє пресслужба Megogo.

Кошовий поділиться враженнями на альтернативній доріжці спільно з коментатором медіасервісу, блогером та журналістом Романом Бебехом.

Основними коментаторами матчу стануть викликаний з лав ЗСУ на фінальний поєдинок Вадим Скічко та коментатор і футбольний блогер Сергій Пейчев. У студії працюватимуть ведучі Олександра Кучеренко і Володимир Кобельков, а також гості — тренер київського «Динамо» і збірної України Олександр Головко та футбольний фанат і ведучий «Холостяка» Григорій Решетнік.

Матч дворазових володарів Кубка світу розпочнеться зі студійного мовлення о 17:00. Аби обрати під час матчу аудіодоріжку із зірковими коментаторами, необхідно зайти в «Налаштування» на самій трансляції, далі вибрати «Аудіодоріжка» і натиснути на «Альтернативна».

Фінальний матч доступний для перегляду за передплатами «Максимальна» та «Спорт».

Нагадаємо, Megogo транслює в прямому ефірі всі 64 матчі Чемпіонату світу з футболу, з яких 18 — ексклюзивно.

Фото: «Квартал 95»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY