detector.media
17.12.2022 15:58
ICTV2 транслюватиме на Megogo новини, гумор та серіали
ICTV2 транслюватиме на Megogo новини, гумор та серіали
На час запуску, 17 і 18 грудня, ICTV2 можна переглядати безкоштовно на всіх пристроях, де транслюється онлайн-контент Megogo. Надалі ефір каналу буде у вільному доступі для телеглядачів.

Прем’єрний випуск каналу-дублера ICTV, ICTV2, відбувся на Megogo. Про те, що пропонуватиме канал українцям на онлайн-платформах, повідомляє пресслужба медіасервісу.

За задумом Starlight Media та Megogo, нове партнерство має «повернути українцям частинку колишнього затишку». «Для багатьох українців Всесвіт ICTV був місцем сили у будні і релаксом на вихідних. [...] Зараз ми протистоїмо ворогу, і нам необхідні наші герої, що своєю силою заряджають потужніше за повербанк», – каже маркетинг-директорка ICTV Сабіна Абляєва.

З тим, що під час війни українцям потрібен також розважальний контент, погоджується і маркетинг-директорка Megogo Валерія Толочина. «З початку повномасштабного вторгнення Megogo ні на хвилину не переставав працювати. Щоб забезпечити цілодобовий доступ до новин та актуальної інформації, а також дати українцям можливість хоч трошки відпочити. Перегляд фільмів, серіалів та іншого розважального контенту допомагає зменшити рівень стресу», – коментує Толочина.

Насамперед для незламності українцям корисні гумористичні програми, вважають представники каналу. Це концерти «Дизель Шоу», скетч-шоу «На трьох» і ситком «Вижити за будь-яку ціну», а також комедійні серіали «Копи на роботі» та «Юрчишини».

Також ICTV2 транслюватиме випуски інформаційних програм «Факти тижня», «Теорія змови», «Прихована небезпека», «Антизомбі», «Громадянська оборона» і «Секретний фронт».

Увійдуть до онлайн-трансляцій і серіали власного виробництва ICTV. На Megogo відбудуться премʼєри серіалів, що були зняті до початку повномасштабного вторгнення РФ: «Табун», «Штурм», «Подвійні ставки», «Слідаки», «Гарячий». Крім того, онлайн демонструватимуть такі серіали, як «Кіборги», «Доброволець», «Дільничний з ДВРЗ», «Козаки. Абсолютно брехлива історія», «Розтин покаже», «Коп з минулого».

Нагадаємо, 15 грудня, Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію ICTV Ukraine (юридична особа — ТОВ «Міжнародна комерційна ТРК») у зв’язку зі зміною логотипу та програмної концепції. Таке рішення регулятор ухвалив на своєму засіданні. ICTV Ukraine став ICTV2. За інформацією «Детектора медіа», внаслідок цього супутникові канали стали дублерами топових каналів медіагруп.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY