detector.media
16.12.2022 19:02
17 грудня — національний відбір на «Євробачення»-2023. Де дивитися і як голосувати
17 грудня — національний відбір на «Євробачення»-2023. Де дивитися і як голосувати
Найпершим в укритті заспіває Мойсей, а завершить концерт гурт Tvorchi.

У суботу, 17 грудня, о 17:00 розпочнеться пряма трансляція національного відбору на пісенний конкурс «Євробачення»-2023.

Суспільне транслюватиме концерт наживо на всіх платформах: в теле- та радіоефірах, а також на онлайн-платформах.

Дивіться пряму трансляцію:

Вперше глядачі голосуватимуть за представника на «Євробачення» у застосунку «Дія». Зробити це можна і в Україні, і за кордоном. Для цього українці мають авторизуватися у застосунку, обрати у меню «Послуги» опцію «Опитування», а потім проголосувати за одного з 10 кандидатів. 

7 листопада за підсумками опитування в «Дії» було оголошено трійку фаворитів серед претендетів у журі нацвідбору. Найбільше голосів отримали лідер гурту «Антитіла», доброволець Сил територіальної оборони ЗСУ Тарас Тополя, переможниця «Євробачення» у 2016 році, володарка «Нагороди за визначне лідерство артиста» Атлантичної ради США Джамала та солістка рок-гурту The Hardkiss Юлія Саніна.

Порядок виступів виконавців відбору визначено жеребкуванням. Найпершим заспіває Мойсей, а завершить концерт гурт Tvorchi:

Виконавці виступатимуть в одному з укриттів Києва. Над виробництвом телеверсії працюватиме «Старлайт Продакшн».

Цього року Суспільне отримало 384 заявки від 299 учасників, які висловили бажання позмагатися за участь у «Євробаченні».

Довгий список претендентів було оголошено 27 жовтня. До нього увійшло 36 учасників національного відбору. Із них обрали 10 фіналістів. 

Читайте детальніше у нашій публікації, хто змагатиметься за право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі в Ліверпулі.

Акредитація на фінал нацвідбору завершується сьогодні, 16 грудня.

67-ий пісенний конкурс «Євробачення» у травні наступного року прийматиме Ліверпуль. Суспільне, яке є членом Європейської мовної спілки, організовує і проводить відбір пісні та представника України, а також забезпечує участь представника України у «Євробаченні»-2023.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY