detector.media
16.12.2022 17:34
Під час кінофестивалю «Берлінале» пройде пітчинг ОМКФ
Під час кінофестивалю «Берлінале» пройде пітчинг ОМКФ
До участі запрошують команди проєктів українського або спільного з Україною виробництва.

Пітчинг Одеського міжнародного кінофестивалю пройде як асоційований захід Європейського кіноринку, міжнародного маркетплейсу 73-го Берлінського міжнародного кінофестивалю. Про це повідомляє пресслужба ОМКФ.

«Українська кіноіндустрія продовжує боротися із викликами, які поставила перед нею повномасштабна війна, розпочата Росією. Завдяки нашим партнерам ми можемо продовжувати свою діяльність на міжнародних дружніх майданчиках», — прокоментувала генеральна директорка ОМКФ Анна Мачух.

Претендувати на фінансування можуть команди проєктів українського або спільного з Україною виробництва: ігрових, анімаційних та документальних повнометражних фільмів та ігрових і документальних серіалів. Загалом до участі у пітчингу ОМКФ буде відібрано 12 проєктів на стадії «передпродакшн», які представлять під час Європейського кіноринку. Заявки на участь приймаються до 25 грудня за цим посиланням.  Проєкт реалізується у співпраці з Goethe-Institut.

Нагадаємо, 73-ий Берлінський міжнародний кінофестиваль відбудеться 16-26 лютого 2023 року. Європейський кіноринок триватиме з 16 по 22 лютого 2023 року. У програмі «Панорама» буде представлено фільм Романа Любого «Залізні метелики».

Фото: «Берлінале»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY