detector.media
16.12.2022 08:41
В Одесі заблокували провайдера, який транслював російське телебачення
В Одесі заблокували провайдера, який транслював російське телебачення
Попри заборону РНБО, провайдер продовжував транслювати пропагандистські ресурси РФ. Його підозрюють у посяганні на територіальну цілісність та колабораційній діяльності.

Прокуратура заблокувала роботу одеського телепровайдера, який транслював російське пропагандистське телебачення, нехтуючи забороною РНБО. Власників компанії підозрюють у зазіханні на територіальну цілісність України. Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора. 

За інформацією слідства, попри заборону РНБО, провайдер не заблокував, а надалі надавав безперешкодний доступ до трансляції пропагандистських телеканалів та інтернет-ресурсів Росії, а також бойовиків «ДНР» та «ЛНР». Послуга з під'єднання коштувала 3 тис. грн, щомісячна абонплата – 250 грн.

ОГП повідомляє, що компанія з 2016 року і дотепер брала участь у публічних закупівлях з надання послуг для державних установ та військових частин Одещини.

Правоохоронці провели обшуки в офісі підприємства та за місцями розташування, вилучили обладання та зафіксували трафік. Під час обшуку правоохоронці виявили пристрій, який міг забезпечувати бездротовий обмін даними з частиною Молдови, яку окупували бойовики Росії.

Власників компанії підозрюють у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та колабораційній діяльності.

Фото: ОГП

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY