detector.media
15.12.2022 14:42
«Радіо П’ятниця» змінює керівництво та юридичну особу
«Радіо П’ятниця» змінює керівництво та юридичну особу
Зміна керівництва є тимчасовою.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила три ліцензії дочірнього підприємства «Новий обрій» (радіостанції «П’ятниця» та Авторадіо»). Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 15 грудня.

Переоформлення зумовлене зміною директора: замість Антона Озадовського цю посаду обійняв Артем Дорошенко. Згідно із реєстром юридична особа цих радіостанцій з кінця жовтня перебуває у стані припинення, тобто готується до закриття. Засновники закривають підприємство через реорганізацію.

Як розказав у коментарі «Детектору медіа» Антон Озадовський, ця зміна давно запланована, адже підприємство було «дочірнє», а планує стати товариством з обмеженою відповідальністю. «На час юридичних змін директором буде досвідчений юрист-адвокат Артем Дорошенко. Я залишаюсь у команді та сподіваюсь долучитись до підприємства знову, але трохи згодом, — сказав він. —  З радіостанціями все гаразд. Плануємо розвиток, плануємо майбутнє, команда займається операційною роботою». 

Нагадаємо, 19 жовтня Нацрада не продовжила шість ліцензій «Авторадіо», яке має ще й іншу юридичну особу ДП «ТРО "Довіра"», у низці міст по всій Україні через власника в офшорних зонах. За словами Антона Озадовського, права на використання торгової марки «Авторадіо» має «Новий обрій», яке будує нову мережу для радіостанції. «Було, зрозуміло, важко, але запустили 2 міста у цьому році і маємо у планах продовжити розвиток і відкриття у нових містах у 2023-му», — сказав він.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY