detector.media
13.12.2022 11:04
Розвідка Британії: Путін скасував пресконференцію через страх позапланових запитань про війну
Розвідка Британії: Путін скасував пресконференцію через страх позапланових запитань про війну
Щорічна пресконференція Путіна скасована вперше за 10 років.

Кремль скасував щорічну пресконференцію Володимира Путіна через страх, що вона вийде з-під контролю і російському диктатору почнуть ставити запитання про війну. Про це йдеться у звіті британської розвідки від 13 грудня.

Британська розвідка нагадує, що пресконференція диктатора скасована вперше за 10 років. Цей захід був важливою частиною календаря громадських заходів Кремля і часто використовувався як можливість продемонструвати «чесність» Путіна.

«Хоча запитання майже напевно перевіряються заздалегідь, скасування, ймовірно, пов'язане з побоюваннями з приводу переважання антивоєнних настроїв у Росії», — припускають у розвідці.

На думку британської спецслужби, організатори заходу бояться його неконтрольованого розвитку: «Кремлівські чиновники, напевно, вкрай болісно ставляться до можливості того, що Путін може бути заскочений несанкціонованим обговоренням "спеціальної військової операції"».

Читайте також:

12 грудня речник російського диктатора Дмитро Пєсков повідомив, що великої пресконференції Путіна у 2022 році не буде.

Вперше повідомлення про ймовірне скасування прессконференції Путіна з'явились у російських ЗМІ у листопаді. Тоді однією з причин її скасування називали «ситуацію на фронті».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY