detector.media
13.12.2022 08:48
Великий перепис притулків для тварин
Великий перепис притулків для тварин
В Україні вперше буде створено єдину базу притулків для собак та котів, щоб надавати цим закладам більш системну та ефективну допомогу.

Головною метою проєкту є облік тварин, які живуть у притулках, а також створення та ведення реєстру організацій, що адмініструють та утримують ці притулки, щоб спрогнозувати необхідні об’єми допомоги. Крім того, перепис дозволить визначити проблематику закладів, що опікуються тваринами. На основі зібраних даних будуть розроблені та впроваджені стратегічні програми допомоги. Проект стартував в рамках нашої ініціативи Save Pets of Ukraine, заснованої компанією Kormotech, національним виробником кормів для домашніх тварин.

Переписом притулків для тварин займається дослідницький центр «Соціоінформ». До бази потрапляють притулки, стерилізаційні центри та зооволонтери, які надали притулок не менш як 20-ти тваринам (собакам та котам).

Пошук відбувається у 2 етапи:

1. Пошук агентів (власне, притулків та центрів) через сервіси Google.

2. Рух за «методом снігової кулі» (коли агент, який потрапив у базу рекомендує колег у місті і області).

Компанія Kormotech рятує тварин від війни з 2014 року, а з повномасштабним вторгненням стало зрозуміло - потрібно розбудовувати організовану систему підтримки тварин в Україні. Так з’явилась ініціатива Save Pets of Ukraine, яка сформувала глобальний ланцюг допомоги, об’єднуючи благодійні організації та бізнес-структури у різних країнах світу. Завдяки зусиллям Save Pets of Ukraine з початку війни врятовано понад 200 000 собак та котів в Україні. Наша мета - комплексна допомога тваринам. На даний момент ми надаємо корм для притулків та зооволонтерів, медичні препарати ветеринарам та впроваджує комплексну підтримку притулків для котів та собак. Наша команда опрацювала майже 29 тисяч заявок та безкоштовно передала 825 тон корму для тварин, які цього потребували.

Для надання більш системної та якісної допомоги власними силами, а також із залученням донорів, компанія Kormotech ініціювала перший в країні перепис притулків для тварин. З початку війни кількість безпритульних собак та котів значно зросла, а заклади, які ними опікуються, - переповнені. Так після 24 лютого 2022 року з’явились нові притулки та мініпритулки, які рятують тварин власними силами та потребують підтримки. Метою перепису є також ідентифікація всіх нових закладів, що піклуються про чотирилапих. Збір даних дозволить створити ефективну систему своєчасної та регулярної допомоги.

Зареєструвати заклад:

https://bit.ly/3UHdmRb

Kormotech

Kormotech - глобальна сімейна компанія з українським корінням, яка з 2003 року виробляє високоякісне харчування для домашніх тварин. Раціони розробляються власним R&D-центром у співпраці з європейськими та американськими консультантами. Компанія має виробничі потужності в Україні та в ЄС, успішно експортує до 33 країн продукцію власних брендів Optimeal, CLUB 4 PAWS, Гав!, Мяу! та власних торгових марок партнерів. Асортимент налічує понад 650 позицій. Кормотех – лідер в Україні та входить до ТОП-10 найбільш динамічних та до ТОП-51 найпотужніших виробників зоогалузі у світі за версією Petfood Industry. 

https://kormotech.com/uk

Save Pets of Ukraine

Save Pets of Ukraine - Всеукраїнська ініціатива з комплексної допомоги чотирилапим під час війни. Заснована українським виробником харчування для котів та собак Kormotech.

На даний момент ініціатива надає корм для притулків та зооволонтерів, медичні препарати ветеринарам та впроваджує комплексну підтримку притулків для котів та собак. Протягом 9 місяців діяльності нашій ініціативі вдалось допомогти уже 200 000 чотирилапих по всій Україні.

https://www.savepetsofukraine.kormotech.com

«Соціоінформ»

Український центр вивчення громадської думки «Соціоінформ» — найбільший  соціологічний дослідницький центр у Західній Україні, , заснований у Львові у 1990. Проводить соціологічні та маркетингові дослідження в Україні. «Соціоінформ» є однією із перших соціологічних дослідницьких служб.

https://socioinform.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY