detector.media
12.12.2022 19:57
Російські військові в Азербайджані пошкодили авто журналістів, які висвітлювали мітинг (ФОТО)
Російські військові в Азербайджані пошкодили авто журналістів, які висвітлювали мітинг (ФОТО)
Член російського миротворчого контингенту пом'яв автомобіль журналістів прикладом автомата.

Російські військові пошкодили автомобіль азербайджанського інформаційного агентства Report, журналісти якого висвітлювали акцію протесту.

Про це повідомляє кореспондент Report з місця подій.

Інцидент стався у місті Шуша під час акції протесту азербайджанських активістів та членів екологічних неурядових організацій, які вимагають припинити екотерор у Карабаському економічному регіоні.

Під час акції російські військові пошкодили автомобіль журналістів агентства Report, співробітники якого висвітлювали акцію протесту. Російський миротворець пом'яв автомобіль прикладом автомата.

Відзначимо, Шуша – один з найважливіших населених пунктів Нагірного Карабаху, через нього проходить дорога, яка сполучає Карабах з Вірменією. З 1992 року був під контролем невизнаної «Нагірно-Карабаської Республіки».

8 листопада 2020 року, під час Другої Карабаської війни, місто взяли під свій контроль Збройні сили Азербайджану. З листопада 2020 року території так званого Ланчинського коридору, який з’єднує Вірменію з Карабахом, за погодженням з Азербайджаном та Вірменією контролює російська миротворча місія.

Як повідомляв «ДМ», у 2021 році в Азербайджані у місті Кельбаджар, що на кордоні з Вірменією, автомобіль з журналістами підірвався на міні, в результаті чого загинули троє осіб, ще чотири людини отримали поранення.

Фото: Report

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY