detector.media
09.12.2022 20:50
Аліні Горловій вручили мистецьку премію імені Богдана Хмельницького
Аліні Горловій вручили мистецьку премію імені Богдана Хмельницького
Авторка сценарію і режисерка документального фільму «Цей дощ ніколи не скінчиться» та вся команда стрічки вирішили передати грошову частину премії фонду «Спільна мета» для допомоги ЗСУ.

На День збройних сил України кінорежисерка Аліна Горлова отримала мистецьку премію імені Богдана Хмельницького 2022 року. Про це повідомляє Tabor Production. Перелік переможців комітет премії опублікував 7 листопада. 

Аліну Горлову відзначено як авторку сценарію і режисерку документального фільму «Цей дощ ніколи не скінчиться».

«Скажемо чесно: хоча наша стрічка до цього встигла зібрати багато нагород, — це прямо вау та щось особливе! — йдеться у зверненні команди фільму. — Завжди приємно, коли наші міністерства чи держустанови тримають руку на пульсі сучасного культурного контексту. Це одна з тих ознак, які нас дуже тішать. Радіємо такому подарунку на День Збройних Сил України. Хоча, звісно, це ми маємо дякувати нашим воїнам та вітати їх зі святом. Тому грошову частину отриманої премії Богдана Хмельницького ми передамо на допомогу ЗСУ через фонд «Спільна мета». Разом переможемо!».

Нагадаємо, лауреатрами премії імені Богдана Хмельницького цього року стали: 

Премію імені Богдана Хмельницького за найкраще висвітлення військової тематики у творах літератури та мистецтва присуджують щороку до Дня Збройних сил України – 6 грудня. Нею нагороджують авторів і авторок творів літератури і мистецтва, публіцистики і журналістики, «які спрямовані на підняття престижу Збройних Сил України, пропаганду військової служби, формування у військовослужбовців і молоді національної самосвідомості, гідності, духовності і культури, почуття патріотизму, вірності військовим традиціям українського народу, соціально-психологічної та військово-професійної готовності до служби у ЗСУ».

Фото з фейсбук-сторінки Tabor Production

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY