detector.media
08.12.2022 21:50
«Рада» оголосила новий конкурс на виробництво контенту для марафону
«Рада» оголосила новий конкурс на виробництво контенту для марафону
На подачу заявок на конкурс канал дав п’ять днів.

Парламентський телеканал «Рада» оголосив новий конкурс на виробництво телевізійних програм для марафону «Єдині новини». Про це йдеться у повідомленні на сайті телеканалу.

Виробництво передбачається на 2023 рік на період дії воєнного стану в Україні. У разі, якщо марафон продовжиться після скасування дії воєнного стану, строк надання послуг також може бути продовжено.

Конкурс передбачає розробку концепції та частковий технологічний цикл виробництва. Не передбачаються прямі трансляції парламенту та програми, які висвітлюють роботу Верховної Ради. Таким чином, йдеться про виробництво новин, інформаційних та інформаційно-аналітичних програм, які розповідатимуть про події в Україні, зумовлені нападом Росії.

Орієнтовний хронометраж програм — 75 тисяч хвилин за період з 1 січня по 31 грудня 2023 року.

Щодо оплати послуг у конкурсних умовах передбачено: «Оплата буде здійснюватися за фактичну кількість хронометражу протягом періоду дії воєнного стану в Україні у 2023 році. При цьому, хронометраж може змінюватись в залежності від фактичних обставин та відповідно до кількості учасників цілодобового інформаційного марафону "Єдині новини #UАразом", але загальна сума вартості договору не може збільшуватись».

Конкурс оголошений 2 грудня, проєкти можна було подати упродовж п’яти днів після публікації. Ще через чотири дні планується відбір проєктів.

Нагадаємо, зараз контент для телеканалу «Рада» виробляє продакшн-компанія «Кінокіт». Державний Центр захисту інформаційного простору України виділив на виробництво телевізійних програм в рамках телемарафону «Єдині новини» у листопаді-грудні 83 млн грн. Найбільші підряди від держпідприємства Міністерства культури та інформполітики отримало ТОВ «Кінокіт», яке з кінця 2021 року виробляє контент для державного телеканалу «Рада». Компанії відписали 24,4 млн грн на відео на тему «День захисників і захисниць України» (5 млн грн) та цикли програм про війну з Росією (19,5 млн грн).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY