detector.media
07.12.2022 11:07
У Києві розпочався міжнародний форум «Креативна Україна: Сила стійкості»
У Києві розпочався міжнародний форум «Креативна Україна: Сила стійкості»
Фокус форуму зосереджений на ролі креативних індустрій у визвольній війні України та їх внеску у перемогу.

У Києві розпочався VІ щорічний міжнародний форум «Креативна Україна: Сила стійкості». Форум відбуватиметься впродовж 7–8 грудня у Києві в Національному музеї історії України у Другій світовій війні.

На сайті форуму повідомляють, що у цьогорічному заході візьмуть участь експерти, креативні підприємці, митці, журналісти, а також депутати та урядовці з України, Литви та Польщі.

Фокус форуму зосереджений на ролі креативних індустрій у визвольній війні України та їх внеску у перемогу, а також на перспективі найближчого майбутнього, яке несе нові випробування.

Протягом двох днів пройдуть панельні дискусії та секторальні модулі, на яких обговорюватимуть питання:

Пряму трансляцію форуму можна переглянути на ютуб-каналі Creative Ukraine.

Організовує форум Міністерство культури та інформаційної політики України. Серед партнерів заходу – Британська Рада в Україні, Український інститут, Український інститут книги, Ukrainian Fasion Week, Design4Ukraine, Офіс розвитку креативних індустрій при МКІП та інші.

Нагадаємо, 6 вересня МКІП та програма USAID презентували грантову програму для креативних індустрій. Програма спрямована на підтримку безперервної діяльності бізнесу та допомогу в його відновленні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY