detector.media
06.12.2022 21:29
Хакери опублікували на російських сайтах привітання зі святом Збройних сил України
Хакери опублікували на російських сайтах привітання зі святом Збройних сил України
Листівка із Зеленським та Залужним на тлі палаючого Кремля доповнила нещодавнє відеопривітання з нагоди Дня ракетних військ та артилерії РФ.

Росіян привітали зі святом Збройних сил України. На сайтах у РФ хакери розмістили не лише текст, а й листівку із зображенням президента Володимира Зеленського та головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного на тлі палаючого Кремля.

Зокрема, вітання вийшло на сайтах «Росводоканал. Краснодар», вебресурсі державного підприємства так званої ДНР «Донецька залізниця».

Нагадаємо, 20 листопада з нагоди Дня ракетних військ та артилерії Російської Федерації хакери зламали російські кабельні телеканали. На початку цього відео було подано заяву президента Росії Володимира Путіна. «Я обіцяв, що ми переможемо!» – каже він, звертаючись до росіян. Після цього глядачі телеканалів побачили  кадри щодо реальної ситуації на фронті, а також статистику знищення російської техніки та втрат армії РФ. «F*ck yоu, Putin!» – йдеться у пісні, що супроводжує відео.

Час від часу хактивісти передають вітання з України в ефірі російських телеканалів в Криму. 29 жовтня вони знову отримали доступ до трансляції і нагадали, що кожний російський військовий корабель є для України законною воєнною ціллю.

24 серпня, до Дня незалежності України, на російському «Первом канале» в окупованому Криму хакери транслювали звернення президента Володимира Зеленського. Також глядачі слухали пісню «Україна – це ти» і побачили в ефірі транспарант «Слава українському флоту!».

26 серпня хакери зірвали онлайн-трансляцію російського пропагандистського каналу «Крым 24». Замість російських програм на каналі транслювався загальнонаціональний марафон «Єдині новини».

Раніше невідомі перервали онлайн-трансляцію херсонського каналу «ВТВ Плюс», що перейшов на бік окупантів, та увімкнули в його ефірі марафон «Єдині новини» і українські патріотичні відео.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY