detector.media
06.12.2022 18:31
Журналістки 5 каналу стали моделями для благодійного календаря «Без цензури»
Журналістки 5 каналу стали моделями для благодійного календаря «Без цензури»
На сторінках календаря впізнати моделей неможливо, а ось на останній сторінці вони всі з'являються з відкритими обличчями.

5 канал розпочав волонтерський проєкт для збору 1 млн гривень на рації для військових. Для цього журналістки мовника стали моделями на світлинах спеціального календаря на 2023 рік «Без цензури».

Ексклюзивно придбати календар спочатку можна буде лише на аукціонах, а згодом така можливість з'явиться в усіх. 5 канал запевняє, що такий календар буде у головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Для створення календаря зібралась команда з 12 дівчат, які є співробітницями 5 каналу: від ведучих до тих, хто ніколи не працював у кадрі. На сторінках календаря облич моделей не видно, а ось на останній сторінці вони всі з'являються з відкритими обличчями.

«Тож скласти пазл "тіло-обличчя" залишиться завданням для володарів календаря», — повідомляє мовник.

З військовим реквізитом, який використовували під час зйомок, допомогли працівники 5 каналу, зокрема і ті, що нині служать у лавах української армії. Фотографом проєкту став звукорежисер каналу Юрій Губрій.  

«Коли світло, світло, все виливається у світло. Ти не помічаєш ні моделі, ні те, що вона оголена. Все виливається в те, як світло стоїть, і ти бігаєш навколо цього. В імпровізації народжується саме щось таке "вау"», – каже фотограф.

«Ми сиділи на творчій нараді і наш художній керівник Ірина Ярославівна казала, що буде у нас аукціон для допомоги Збройним силам України, там, де продаватимуть фотографії "дохлої кільки". І я кажу: "Ірино Ярославівно, я теж хочу долучитися, в мене теж є фотографії, до того ж в мене були ескізи. Ну так звані ескізи нюдсів…". Є в мене дружбан у морській піхоті, я не буду казати, хто... Не секрет, що військові дуже люблять нюдси і дуже просять. І ось дружбан мій каже: "Може, в тебе є там подружки чи ще хтось, ну дуже хочеться щось красиве бачити". Очі вимагають щось прекрасне бачити, бо постійно одне і те ж, розбиті будинки, війна», – розповідає операторка 5 каналу Ганка Кудрявцева.

Шеф-редакторка каналу Ірина Герасимова підтримала ідею волонтерського проєкту для допомоги армії.

«Я прийшла до нашого генерального і кажу: ми ще й тут можемо збирати гроші, в нас є дівчатка, в нас є професійний фотограф, ми можемо зробити мистецтво. Він на мене подивився і каже: "А 12 дівчат таких знайдеш?". А в нас же красуні на 5 каналі. Кажу: "Знайду". – "Тоді це календар"», – згадує Герасимова.

Взяти участь в аукціоні і задонатити на Збройні сили може кожен в телеграмі 5 каналу. Усі виручені від продажу календарів гроші підуть на закупівлю рацій на передову. 5 канал надішле переможцю ексклюзивний примірник календаря з автографами усіх 12 «місяців».

Фото: Kateryna Kelbus/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY