detector.media
05.12.2022 12:52
Володимир Зеленський став «Людиною року» за версією The Financial Times
Володимир Зеленський став «Людиною року» за версією The Financial Times
Видання назвало президента втіленням мужності й стійкості українського народу в боротьбі з російською агресією.

Президент України Володимир Зеленський став «Людиною року» за версією британської газети The Financial Times.

Видання назвало Зеленського втіленням мужності й стійкості українського народу в боротьбі з російською агресією, а також прапороносцем ліберальної демократії у глобальній боротьбі з авторитаризмом, яка визначає перебіг ХХІ століття.

У редакційній статті Зеленського порівнюють із прем'єр-міністром Великої Британії Вінстоном Черчиллем, який виступав на радіо, щоб об'єднати країну під час Другої світової війни. Зеленський використовує соціальні медіа для своєї кампанії з військової та фінансової підтримки Заходу.

У FT вважають, що рішення Зеленського залишитися в Києві на початку повномасштабного вторгнення росіян замість того, щоб прийняти пропозицію США про евакуацію, було одним із найважливіших моментів у війні та спонукало українську армію й народ до опору.

«Я більше відповідальний, ніж хоробрий. Я просто ненавиджу підводити людей», — сказав Зеленський в інтерв'ю виданню.

Нагадаємо, керівниця Центру громадянських свобод Олександра Матвійчук увійшла до списку 25 найвпливовіших жінок світу за оцінкою британського видання The Financial Times. Вплив її діяльності на суспільство відзначили у категорії «Лідери».

Фото: president.gov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY