detector.media
04.12.2022 19:28
Оповідання Леся Подерв’янського виставили на аукціон
Оповідання Леся Подерв’янського виставили на аукціон
Кошти від продажу авторського примірника перекажуть ЗСУ.

На сайті «Лоти проти» з’явилася пропозиція від Леся Подерв'янського. Це друкарська машинка з українською розкладкою від німецької компанії Rheinmetall та копія твору Леся Подерв’янського «Операція VZV», надрукованого на цій машинці.

Як стверджується, це єдиний у світі примірник, віддрукований саме на цій машинці. Про Rheinmetall подано такі відомості: «Витончений дизайн корпусу виготовлений із надлегкого металу, та попри те, що машинку було випущено ще за часів Другої світової війни, власники зберегли її в чудовому стані придатному для використання навіть через десятки років».

Поки що найвища ставка на цей лот становить 20 500 грн.

«Лоти проти» було створено для допомоги українській армії. Оплата лоту здійснюється через платіжну систему Fondy. За правилами, на сайті як лот можна розмістити що завгодно — від уроку малювання до підбитого танку. Після перевірки пропозицію публікують на платформі. Аукціон триває від одного до семи днів, аби всі охочі могли зробити ставку. Після підтвердження оплати продавець отримує контакти покупця для відправлення товару. Після оплати всі кошти автоматично надсилаються благодійному фонду «Повернись живим».

Ілюстрація: «Лоти проти»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY