detector.media
30.11.2022 13:57
«Сфера клінічної психіатрії»: Данілов вважає безглуздою справою цитувати Медведєва
«Сфера клінічної психіатрії»: Данілов вважає безглуздою справою цитувати Медведєва
Секретар РНБО вважає, що експрезидент РФ не пише сам свої тексти, тому поширювати їх не має сенсу.

Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що цитувати заступника голови Ради Безпеки Росії Дмитра Медведєва – безглузда справа. Про це він написав у своєму твіттері.

«Дивуюсь, коли цитують Медведєва – це безглуздо й позбавлено сенсу. Думки, які в нього відсутні, і тексти, які він не писав. Чи є сенс поширювати написи з російських парканів і московських нужників… Не варто змішувати політичні новини зі сферою клінічної психіатрії», - написав Данілов.

Дивуюсь, коли цитують медведєва, – це безглуздо й позбавлено сенсу. Думки, які в нього відсутні, і тексти, які він не писав. Чи є сенс поширювати надписи з російських парканів і московських нужників…Не варто змішувати політичні новини зі сферою клінічної психіатрії.

— Oleksiy Danilov (@OleksiyDanilov) November 30, 2022

Нагадаємо, нещодавно Олексій Данілов відреагував на допис російської пропагандистки Маргарити Симоньян, яка не раз закликала до геноциду українців та війни проти України. У дописі она описала, як одного дня росіяни повернуться «до нашого світлого Києва» і звертатимуть шиї, задивляючись на «чорнобрових Оксан».

Фото: lb.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY