detector.media
29.11.2022 20:21
Редакція «УП. Життя» шукає журналіста і випускову редакторку
Редакція «УП. Життя» шукає журналіста і випускову редакторку
Запрошують подаватися медівників та медійниць, які мають досвід роботи в інформаційному жанрі. Дедлайн — 4 грудня.

На сайті «УП.Життя» відкрили вакансії журналіста чи журналістки та випускового редактора або редакторки.

Від кандидатів на роботу кореспондентом очікують знання «суспільно-медично-психологічно-культурно-життєвої тематики, а ще в сфері доказової медицини». Журналісти «УП.Життя» готують до публікації новини і тексти. Вони мають вміти шукати цікаві теми та подавати їх у популярному викладі.

Зайнятість передбачає повний робочий день, дистанційно або в офісі. Як переваги, редакція називає «невеликий дружний колектив, конкурентну заробітну плату та позмінну роботу».

Звернутися за деталями та відправити резюме і портфоліо потрібно листом з темою «Вакансія журналіста» електронною поштою на kateryna.khoroshchak@pravda.ua, daria.poperechna@pravda.ua та ekateryna.lotohova@pravda.ua.

На вакансію випускового редактора потрібна людина, яка вміє, зокрема, працювати з новинами різної тематики та верстати матеріали.

Звернутися за деталями та відправити резюме і портфоліо потрібно листом з темою «Вакансія випускового редактора» електронною поштою на kateryna.khoroshchak@pravda.ua, daria.poperechna@pravda.ua та ekateryna.lotohova@pravda.ua.

Фото: Flickr

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY