detector.media
Олена Коркодим
«Детектор медіа»
28.11.2022 22:59
Світлина фотографки «Укрзалізниці» Тетяни Довгань перемогла у конкурсі Aline Bastin Photography
Світлина фотографки «Укрзалізниці» Тетяни Довгань перемогла у конкурсі Aline Bastin Photography
Авторка готує фотопроєкти періоду великої війни.

Фотокореспондентка «Укрзалізниці» Тетяна Довгань увійшла до числа 12-ти переможців міжнародного фотоконкурсу 7 Aline Bastin Photography. Тетяна подавала 12 фотографій, і одна з них вразила журі.

«Це фото було зроблено навесні під час евакуації діток з Києва. Момент емоційний, я просто була поруч і зняла його», — сказала фотографка у коментарі «Детектору медіа».

Тетяна Довгань готує два фотопроєкти воєнної тематики, заради яких періодично їде з Києва. Зараз її основною роботою є «Укрзалізниця». Співпрацювала з такими виданнями, як «Дело», Womo, Mind. Темами зйомок Тетяни є медицина, зокрема, пологи, а також портрети, сімейна фотографія.

«В цілому, люблю знімати людей, їхню роботу у обраній професії. На залізниці також дуже багато цікавих особистостей», — каже Тетяна Довгань.

Російські обстріли зруйнували її квартиру, яку родина ділила з кількома котами. Тетяна не залишила своїх улюбленців, а у її роботах завжди є місце доброті і життєвому оптимізму.

Фотоконкурс 7 Aline Bastin Photography фокусується на світлинах, що висвітлюють тренди моди та стосунки людей у атмосфері вокзалів, потягів чи подорожей. Члени журі обирали 12 переможців з поміж фотографів та авторок з Європейського Союзу, Албанії, Боснії Герцоговини, Грузії, Македонії, Чорногорії, Норвегії, Сербії, Швейцарії, Туреччини, Великої Британії та України. Грошові призи для лауреатів та лауреаток становлять 200 євро.

Фото з фейсбук-сторінки «Укрзалізниці»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY