detector.media
28.11.2022 12:56
«Укрінформ» відкриває коворкінг для журналістів: є світло, зв’язок та місця для роботи
«Укрінформ» відкриває коворкінг для журналістів: є світло, зв’язок та місця для роботи
На випадок повітряної тривоги у приміщенні облаштоване бомбосховище.

Медіацентр Україна — Укрінформ запрошує журналістів у коворкінг, де стабільно є електроенергія, наявний зв’язок та вільні місця для роботи.

Журналісти матимуть можливість зарядити електронні пристрої, підключитися до Інтернету, виконати свої завдання та відправити матеріали вчасно. На випадок повітряної тривоги в офісі Укрінформу є облаштоване бомбосховище.

«Розуміючи складну ситуацію з енергетикою в країні, Медіацентр Україна — Укрінформ прагне підтримати колег та допомогти їм працювати без перешкод, тримаючи Україну та світ у курсі найактуальніших подій та тем», - повідомляє Укрінформ.

Коворкінг розташований в офісі Укрінформу у центрі Києва на вул. Богдана Хмельницького, 8/16. Завітати можна у будні з 10:00 до 18:00.

Нагадаємо, нещодавно «Репортери без кордонів» та Інститут масової інформації оголосили, що приймають заявки від медіа на обладнання для енергопостачання. Отримати обладнання зможуть лише медіа, які працюють в Україні й потерпають від знеструмлення, спричиненого російськими обстрілами.

Фото: Укрінформ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY