detector.media
27.11.2022 14:37
Україні не вистачає 20% потреби електроенергії
Україні не вистачає 20% потреби електроенергії
Переважна більшість з 80% йде на покриття потреб населення

Станом на 27 листопада виробники електроенергії покривають майже 80% потреб споживання, яке поступово зростає через похолодання. З цих 80% критична інфраструктура споживає лише близько 10%, решта електроенергії використовується для електропостачання споживачів. Про це повідомляє «Укренерго».

Енергетики також  нагадують, що ситуація з відключеннями залежить від ситуації в регіонах: обленерго вирішують, які види відключень застосовувати – аварійні чи планові за умов, що «Укренерго» надає кожній області ліміт споживання, який не можна перебільшувати. Режим обмеження споживання продовжує діяти через дефіцит потужності, який наразі складає близько 20%.

Також енергетики просять економити світло: по-перше, аби ліквідувати наслідки масованих ракетних обстрілів. По-друге, через похолодання потреба в електроенергії збільшується, і важливо не перенавантажувати її зараз.

Нагалаємо, у Києві майже відновлено постачання світла, води і тепла. Також працює мобільний зв'язок, повідомляє Київська міська військова адміністрація.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY