detector.media
24.11.2022 14:18
Держспецзв’язку: В Україні не працює більше половини базових станцій зв’язку
Держспецзв’язку: В Україні не працює більше половини базових станцій зв’язку
Найгірша ситуація спостерігається на Миколаївщині, Кіровоградщині та Харківщині.

Станом на середину дня 24 листопада по всій Україні працює лише приблизно 44% базових станцій зв'язку.

Як повідомив під час брифінгу речник Держспецзв‘язку Володимир Кондрашов, найгірша ситуація спостерігається на Миколаївщині (працює менш як 10% базових станцій), Кіровоградщині та Харківщині (менш як 20%).

За його словами, у решті регіонів ситуація стабілізується. Від ранку сьогодні працювало близько 50% станцій смугового інтернету.

Кондрашов запевнив, що фахівці працюють над відновленням зв’язку. «Ми отримуємо від партнерів відповідне телекомунікаційне обладнання, зокрема для відновлення зв‘язку на Херсонщині», – додав він.

У разі повного відімкнення світла та відсутності зв’язку Кондрашов порадив користуватися стаціонарним або фіксованим зв'язком.

Нагадаємо, вчора, 23 листопада, внаслідок чергового масованого російського ракетного обстрілу в Україні застосували екстрені відключення електроенергії.

Вдень на трьох українських АЕС — Хмельницькій, Рівненській та Південноукраїнській — через обстріли відключили всі енергоблоки.

Після обстрілів інтернет-трафік в Україні впав до 35% від попереднього рівня.

За інформацією Міненерго, зранку 24 листопада вдалося об’єднати енергетичну систему України та відновити живлення критичних об'єктів інфраструктури. В міністерстві очікують, що до вечора атомні електростанції відновлять вироблення енергії.

Фото: Wikimapia

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY