detector.media
20.11.2022 22:19
Переможницею «Голосу країни-12» стала Марія Квітка
Переможницею «Голосу країни-12» стала Марія Квітка
Дівчина родом із Корсунь-Шевченківського. Вона збирачка фольклору, співачка та стилістка.

За результатами голосування переможницею 12-го сезону пісенного телешоу «Голос країни» стала Марія Квітка з команди «Другого шансу». Марія Квітка виконала пісню «Птах» гурту «ДахаБраха» і Сергія Жадана.

Нагадаємо, що 20 листопада відбувся фінал шоу «Голос країни-12». За перемогу у проєкті змагалися учасник команди Наді Дорофєєвої Давид Маскиса, вокаліст Сергій Соловйов з команди Олі Полякової та підопічний Потапа Василь Палюх, а також вокалістка Марія Квітка з команди «Другого шансу» народного тренера Андрія Мацоли та Олександри Заріцької. Під час суперфіналу Марія Квітка також виконала пісню на вірш Тараса Шевченка «Реве та стогне».

На етапі прослуховувань Марія потрапила в команду Олі Полякової, але на нокаутах програла свому супернику та була врятована командою «Другого шансу».

Прямий ефір відбувся на станції метро «Майдан Незалежності» у Києві. Кошти, отримані під час глядацького SMS-голосування за переможця, передадуть фонду «Повернись живим» для закупівлі комплектів для розмінування Херсонщини. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY