detector.media
20.11.2022 12:05
Українські хакери зламали російські кабельні телеканали
Українські хакери зламали російські кабельні телеканали
Метою активістів було «привітати» від імені ЗСУ російських загарбників з їхнім професійним святом.

Хакери з України зламали російські кабельні телеканали з нагоди Дня ракетних військ та артилерії Російської Федерації. Про це повідомили на телеграм-каналі Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики України (СтратКом ЗСУ).

Метою активістів було «привітати» від імені ЗСУ російських загарбників з їхнім професійним святом.

Відео починається заявою президента Росії Володимира Путіна. «Я обіцяв, що ми переможемо!» – каже він, звертаючись до росіян. Після цього глядачі телеканалів бачать кадри, що демонструють реальну ситуацію на фронті, а також статистику знищення російської техніки та втрат армії РФ. «F*ck yоu, Putin!» – йдеться у пісні, що супроводжує відео.

На додачу у СтратКомі опублікували інфографіку щодо успіхів ЗСУ.

Нагадаємо, 29 жовтня хакери зламали трансляцію російських телеканалів в Криму. Зокрема, мешканцям тимчасово окупованого півострова нагадали, що кожний російський військовий корабель є для України законною воєнною ціллю.

24 серпня, до Дня незалежності України, на російському «Первом канале» в окупованому Криму хакери транслювали звернення президента Володимира Зеленського. Також того дня глядачі «Первого канала» мали можливість полухати пісню «Україна – це ти» і побачити в ефірі транспарант «Слава українському флоту!».

26 серпня хакери зірвали онлайн-трансляцію російського пропагандистського каналу «Крым 24». Замість російських програм на каналі транслювався загальнонаціональний марафон «Єдині новини».

На початку листопада українські хакери з IT-ARMY of Ukraine зламали базу «військово-банківських закладів» Росії  та отримали доступ до даних про банківські операції Міноборони Росії, зокрема до персональних даних російських військових. Цю інформацію опублікували у відкритому доступі.

Ілюстративне фото: «Слово і діло»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY