detector.media
23.09.2004 17:26
І.Плужніков: "Зінченко не мав відношення до власності на каналі "Інтер""УП"
Про це, за інформацією "Української правди", заступник голови СДПУ(о) заявив на прес-конференції в парламенті.

Керівництво СДПУ(о) відкидає твердження про некоректне ставлення до віце-спікера Олександра Зінченка напередодні його виходу із партії.

"У 1994 році я прийняв Зінченка до себе на роботу, і він працював за різними напрямками за моїм дорученням. З 1995 року він працював на "Інтері" менеджером", - сказав Плужніков.

Він також назвав неправдою твердження Зінченка, що він володів підприємствами, які утворювали інфраструктуру навколо "Інтера".

Лідер фракції СДПУ(о) Леонід Кравчук запропонував журналістам запитати у Зінченка про документи, які вказують на його причетність до "Інтеру". "Якщо він покаже, то тоді ми проведемо ще одну прес-конференцію і винесемо попередження і засудження Плужнікову".

Коментуючи слова Зінченка, про те, що поки він хворів, Плужніков перевів на себе канал "Інтер", Григорій Суркіс сказав: "Коли Зінченко захворів, першим рішенням було виділяти на його лікування 25 тисяч доларів щомісячно".

Плужніков додав: "У разі такої складної хвороби мало хто отримує таку підтримку". За словами Плужнікова, він переговорив із Медведчуком, Суркісом і Кравчуком, щоб Зінченка "звільнили від тяжкого навантаження у партії, на "Інтері", ...але скрізь залишили регалії".

Під час прес-конференції лідери СДПУ(о) вчергове стали вимагати від Зінченка самостійно подати у відставку з посади віце-спікера.

"УП"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY