detector.media
05.11.2022 09:54
9 листопада – онлайн-тренінг «Майбутнє прийшло ще вчора: нові канали розвитку медіа (ТікТок, Ютуб, подкасти, телеграм)»
9 листопада – онлайн-тренінг «Майбутнє прийшло ще вчора: нові канали розвитку медіа (ТікТок, Ютуб, подкасти, телеграм)»
Кількість учасників від одного медіа – необмежена.

У середу, 9 листопада, відбудеться онлайн-тренінг «Майбутнє прийшло ще вчора: нові канали розвитку медіа (ТікТок, Ютуб, подкасти, телеграм)».

Тренінг триватиме у платформі Zoom протягом 14.00-18.00 за київським часом.  

«Нові канали комунікації множать аудиторію медіа в десятки та сотні разів. Феномен українських телеграм-каналів, які після початку повномасштабної війни вперше обігнали аудиторію телебачення, ще довго обговорюватимуть дослідники та соціологи. А нам поки — своє робити! А саме, вчитися використовувати всі ці інструменти по максимуму на конкретних практичних прикладах. Розкажуть про них спікери провідних українських медіа», — повідомляють організатори. 

Для участі в онлайн-тренінгу заповніть просту форму реєстрації: https://forms.gle/cGHL3cpBUJ8SVrsq7 

Посилання на подію у Фейсбуку: https://www.facebook.com/events/965232064444732

Зареєстрованим учасникам за день до тренінгу надійде в пошту детальна програма з вказанням часу сесій кожного спікера.

Кількість учасників від одного медіа – необмежена, проте, кожен має заповнити форму індивідуально. Вкажіть ту електронну адресу, з якої будете приєднуватися до тренінгу в Zoom.

Проект  «Партнерство локальних медіа в Україні / Східний Діалог Україна» покликаний допомогти журналістам і ЗМІ забезпечувати чесне, прозоре та об'єктивне висвітлення подій через конструктивну комунікацію між зацікавленими сторонами: експертами, ЗМІ та органами місцевого самоврядування.

Проект фінансується Міністерством закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина та реалізується «Pro NGO! e.V» (Німеччина) та «Egalite International» (Україна).

З усіх інших питань, уточнень та перспектив співпраці, звертайтеся до медіа-менеджера проекту Іллі Лукаша через цю пошту: illya@egaliteint.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY