detector.media
04.11.2022 17:00
Резніков про ситуацію на Херсонщині: Дивлюсь оптимістично, хоча останні дії росіян мають елемент ІПСО
Резніков про ситуацію на Херсонщині: Дивлюсь оптимістично, хоча останні дії росіян мають елемент ІПСО
Олексій Резніков: Думаю, що потенційно росіяни готові до чергового акту доброї волі.

Міністр оборони України Олексій Резніков на брифінгу в медіацентрі «Україна-Укрінформ» заявив, що оптимістично дивиться на ситуацію в Херсоні, хоча останні новини звідти можуть бути елементом ІПСО росіян.

«Ми всі з вами бачимо і читаємо цю інформацію, ми вважаємо, що вона несе...елементи ІПСО і ми серйозно ставимся до офіційних повідомлень з боку нашого ворога, ми їх відслідковуємо, довіряючи лише даним нашої розвідки. Думаю, що потенційно вони (росіяни – ДМ.) готові до чергового акту доброї волі щодо лівого берега Дніпра, в районі Херсона та області, але для цього їм все одно знадобиться втратити певний свій потенціал завдяки відповідним діям наших ЗСУ», – каже Резніков.

Міністр оборони додав, що оптимістично дивиться не тільки на операцію на Херсонщині, але і «абсолютно свідомо і обізнано» вірить, що Україна завершить війну шляхом повної деокупації всіх земель України, шляхом виходу на міжнародно визнані кордони 1991 року.

3 листопада Росія прибрала свій прапор з Херсонської адміністрації та кілька важливих блокпостів, створюючи враження наміру піти. 

Також на Херсонщині російські окупанти переміщують військову техніку та особовий склад з правого на лівий берег Дніпра на тлі контрнаступу Збройних сил.

Окупанти вже демонтували в Херсоні пам’ятники російським полководцям Олександру Суворову і Федору Ушакову та вивезли їх з міста. 

4 листопада російський диктатор Володимир Путін заявив, що «жителів Херсона потрібно вивезти з міста». Депортацію жителів Путін пояснює нібито турботою про людей.

Українські військові кажуть, що дії та заяви росіян можуть бути пасткою та спробою обману.

Скріншот відео: Ukraine Media Center Odesa/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY