detector.media
04.11.2022 17:50
На «Еспресо» виходитиме програма «All about Ukraine» для англомовної аудиторії
На «Еспресо» виходитиме програма «All about Ukraine» для англомовної аудиторії
Вестиме її Володимир Остапчук.

У п'ятницю, 4 листопада, в ефірі «Еспресо» стартує англомовна інформаційна програма «All about Ukraine» з ведучим Володимиром Остапчуком. Початок о 22:00, повідомляє пресслужба каналу. 

Ще в лютому журналісти каналу запустили англомовну версію сайту espreso.tv та сторінку у твіттері, налагодили співпрацю з міжнародними партнерами. 

«Війна в Україні впливає не лише на європейський континент, а й на весь світ у глобальному масштабі: економіка, ціни, енергоресурси, біженці і навіть ядерна загроза – ось питання, які хвилюють усе людство. Наша команда професіоналів, експертів, редакторів та іноземних гостей готова дати всьому цьому цілісну картину. Це перше англомовне ток-шоу з України для світу. Ми знаємо плюси і мінуси, пояснюємо тенденції і можемо дати вичерпне розуміння того, що відбувається в Україні. 50 хвилин «All about Ukraine» — ключ до того, як ми будемо жити наступні кілька років», — прокоментував Володимир Остапчук.

Проєкт виходитиме щоп’ятниці о 22:00 на YouTube-каналі, а інформаційні матеріали поширюватимуться також на інших англомовних платформах Еспресо: FaceBook-сторінка Twitter Англомовна сторінка сайту Global.espreso.tv.

Нагадаємо, Володимир Остапчук був автором та ведучим стедап-шоу «Україна» – стендап-шоу «ДжонсоНьюз», що виходило на YouTube каналі «Україна».

Колаж: «Еспресо»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY