detector.media
04.11.2022 10:50
7 листопада — брифінг про вплив воєнних дій на довкілля в Україні
7 листопада — брифінг про вплив воєнних дій на довкілля в Україні
Пресбрифінг присвячено комітетським слуханням у Верховній Раді «Вплив воєнних дій на довкілля в Україні та його відновлення до природного стану», які заплановані на 10 листопада 2022 року.

Комітет ВРУ з питань екологічної політики та природокористування, МБО «Екологія-Право-Людина», Українська природоохоронна група та мережа захисту національних інтересів АНТС у понеділок, 7 листопада, о 13:00 запланували провести пресбрифінг на тему впливу війни на довкілля України.

Під час брифінгу спікери зроблять огляд основних питань, які мають бути розкриті на комітетських слуханнях, нададуть перелік основних доповідачів, що представлятимуть позиції ЦОВВ та народних депутатів профільного комітету, нададуть контактну інформацію осіб, від яких можна буде отримати презентації, тексти доповідей в разі відсутності технічних можливостей долучитися до комітетських слухань.

Спікери:

Захід пройде онлайн, у Zoom, акредитовані учасники-представники медіа отримають посилання електронною поштою. акредитація за посиланням.

Нагадаємо, «Детектор медіа» повідомляв, що громадські організації вимагають направити законопроєкт №8058 на доопрацювання.

Фото: Lukasz Szmigiel з Unsplash

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY