detector.media
04.11.2022 10:16
4 листопада — акція у Софії Київській «Рушник-Молитва з посланням до Папи Римського від родичів українських полонених»
4 листопада  — акція у Софії Київській «Рушник-Молитва з посланням до Папи Римського від родичів українських полонених»
Родини військовополонених мають намір звернутися з проханням до Папи Римського про допомогу у порятунку своїх рідних. На акції відбудеться вишивання Рушника для Папи Римського. Передача Рушника відбудеться через Апостольську нунціатуру України.

У п'ятницю, 4 листопада, у стінах Софії Київської (зала Хлібні на 2 поверсі) громадська організація ВОЯЦЬКИЙ ВИЗВІЛ, що об’єднує родичів військовополонених, проведе акцію: Рушник-Молитва з посланням до Папи Римського від родичів українських полонених.

Мета:

У полоні РФ у край тяжких умовах досі перебуває велика кількість українських захисників. Росія катує українських полонених: жорстоко поводиться з ними, заподіює їм тілесні ушкодження, моральні страждання, не допускає представників міжнародних організацій до них, забороняє зв'язок з рідними. Родичам не відомі місця перебування полонених. Тому родини військовополонених мають намір звернутися з проханням до Папи Римського про допомогу у порятунку своїх рідних. На акції відбудеться вишивання Рушника для Папи Римського. Передача Рушника відбудеться через Апостольську нунціатуру України. (Дату та місце ми окремо повідомимо журналістів).

Учасники акції:

Звернення під час акції до Папи Римського:

Рушник це багатогранний символ України, вишивання його це акт об’єднання у молитві за милосердя, за мир та любов. Ми на своєму місці можемо молитися, а його просимо зробити більше ніж може будь-хто, сприяти у справі зі звільнення українських полонених.

Організатори: ГО ВОЯЦЬКИЙ ВИЗВІЛ

Контактна особа: Єпіфанова Наталія 0672429257

Фото: Національний заповідник «Софія Київська»/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY