detector.media
03.11.2022 18:54
На сайті Прямого опублікували відео нападу на журналістів у Жовтих Водах
На сайті Прямого опублікували відео нападу на журналістів у Жовтих Водах
На відео можна побачити, як оператора, що тримає камеру, б'є правоохоронець. Потім інший силовик відбирає в нього техніку.

Журналісти Прямого підтвердили, що опубліковані у соцмережі кадри, на яких видно, як оператора телеканалу б'ють співробітники правоохоронних органів у  Дніпропетровщині, відповідають дійсності. 

На відео можна побачити, як оператора, що тримає камеру, б'є правоохоронець. Потім інший силовик відбирає в нього техніку. Спецпризначенець з жовтою пов‘язкою на руці завдає удару ногою. При цьому весь процес побиття супроводжується нецензурною лексикою з боку представників правоохоронних органів.

Нагадаємо, у Жовтих Водах журналіста та оператора Прямого каналу побили представники правоохоронних органів. Знімальна група виконувала там редакційне завдання, фільмуючи протести працівників тютюнової фабрики, які «два з половиною місяці намагаються відстояти своє право на працю». Силовики застосували силу і до працівників тютюнової фабрики. Люди у масках показали лише шеврони СБУ. За словами свідків, там були представники й інших силових структур.

Речниця Державного бюро розслідувань Тетяна Сап'ян у коментарі ІМІ зазначила, що в ДБР отримали інформацію про інцидент із журналістами. Деталі та обставини нині вивчають співробітники ДБР.

Фото з сайту Прямого

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY