detector.media
03.11.2022 12:57
Ще 10 іноземних каналів отримали дозвіл на трансляцію в Україні
Ще 10 іноземних каналів отримали дозвіл на трансляцію в Україні
Тепер у переліку адаптованих 84 іноземні канали.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення додала у «Перелік програм іноземних телерадіоорганізацій, що ретранслюються» ще 10 іноземних каналів. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 3 листопада.

Це наступні канали: Deutsche Welle (англійською та німецькою мовами), France 24, SEA TV, CBS Reality, Blue Hustler, JimJam, Fox, Fox Life, Trace Sports Stars. Загалом перелік налічує 84 канали.

Член Нацради Максим Онопрієнко нагадав, що для охочих долучити канали до переліку залишилось ще десять днів, щоб привести документи у відповідність до вимог. Ті чи інші проблеми з документами — це на сьогодні одна з найтиповіших помилок, якої припускаються дистрибутори. Однак, за словами Максима Онопрієнка, «найстрашніше — коли регулятор бачить посилання на ліцензії Роскомнадзора або анонси з московським часом».

До згаданого переліку Нацрада зможе долучити канали, які подадуть потрібні документи до 16 листопада включно.

У вересні, коли затверджувався оновлений перелік іноземних каналів, регулятор дав дистрибуторам і правовласникам, які мали подати документи на включення до переліку, але не зробили це, ще два місяці. Протягом цього часу транслювати канали, які були у старому переліку, не заборонено.

Нагадаємо, 15 вересня Нацрада затвердила оновлений перелік іноземних телеканалів, які можна ретранслювати в Україні. У ньому замість 185 каналів — лише 49. 29 вересня Нацрада доповнила «Перелік програм іноземних телерадіоорганізацій, що ретранслюються», 18 мовниками, а потім ще долучила до нього 7 іноземних каналів.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY