detector.media
02.11.2022 14:53
Прямий заявив про напад правоохоронців на журналістку та оператора каналу у Жовтих Водах
Прямий заявив про напад правоохоронців на журналістку та оператора каналу у Жовтих Водах
Прямий заявляє, що журналісти виконували редакційне завдання у місті Жовті Води, фільмуючи протести працівників тютюнової фабрики.

Прямий канал заявив про напад представників правоохоронних органів на журналістку Галину Федорченко та оператора Олександра Дубину у місті Жовті Води на Дніпропетровщині.

Як повідомяляє Прямий, журналісти виконували редакційне завдання у місті Жовті Води, фільмуючи протести працівників тютюнової фабрики, які «два з половиною місяці намагаються відстояти своє право на працю».

«Сьогодні, 2 листопада, близько другої ночі правоохоронці зрізали металевий паркан і увірвались на територію. Вони вимагали від журналістів залишити тютюнову фабрику, а потім почали бити і їх, і учасників акції. При цьому силовики з наліпками СБУ побили оператора та розтрощили відеокамеру телеканалу, супроводжуючи свої дії нецензурною лайкою. Загалом на територію підприємства увірвалося близько трьохсот правоохоронців: вони були в масках та показали лише шеврони “СБУ” не надавши посвідчення. За словами свідків, там були представники також інших силових структур», – повідомляє мовник.

«Детектор медіа» намагається отримати коментарі представників правоохоронних органів.

Речниця Державного бюро розслідувань Тетяна Сап'ян у коментарі ІМІ зазначила, що інформація про інцидент із журналістами дійсно є в бюро, але деталі та обставини нині вивчають співробітники ДБР.

Скріншот відео: Прямий/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY