detector.media
30.10.2022 10:50
Хакери транслювали на телеканалах у Криму кадри знищення російських кораблів
Хакери транслювали на телеканалах у Криму кадри знищення російських кораблів
Невідомі хактивісти пообіцяли продовжити інформувати аудиторію російських телеканалів про те, що насправді відбувається під час великої війни.

29-го жовтня хакери знову отримали доступ до трансляції російських телеканалів в Криму. Зокрема, мешканцям тимчасово окупованого півострова нагадали, що кожний російський військовий корабель є для України законною воєнною ціллю.

«Воєнні злочини не мають терміну давності», — йдеться у зверненні.

Це вже не перший випадок трасляції звернення з боку України на російських телеканалах. 24 серпня, до Дня незалежності України, на російському «Первом канале» в окупованому Криму хакери транслювали звернення президента Володимира Зеленського. Також глядачі слухали пісню «Україна – це ти» і побачили в ефірі транспарант «Слава українському флоту!».

26 серпня хакери зірвали онлайн-трансляцію російського пропагандистського каналу «Крым 24». Замість російських програм на каналі транслювався загальнонаціональний марафон «Єдині новини».

Раніше невідомі перервали онлайн-трансляцію херсонського каналу «ВТВ Плюс», що перейшов на бік окупантів, та увімкнули в його ефірі марафон «Єдині новини» і українські патріотичні відео.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY