detector.media
30.10.2022 09:49
На СТБ відбудеться прем’єра проєкту «Танці. World of dance»
На СТБ відбудеться прем’єра проєкту «Танці. World of dance»
Старт проєкту перенесли через початок повномасштабного вторгнення Росії до України.

Сьогодні о 20:00 на СТБ стартує шоу «Танці. World of dance». Про подробиці прем’єрного випуску поінформувала пресслужба каналу.

«Наші учасники своїм танцем вже підкорили світ. Вони піднімали прапор України на п'єдесталі багатьох конкурсів. Вони творять історію танцю і вкотре доводять, що в української нації – велике майбутнє»,  — коментує ведуча проєкту, чотириразова чемпіонка світу з танців на пілоні Наталія Татарінцева.

У першому випуску на сцену вийде переможець проєкту «Танцюють всі» Олександр Геращенко. 12 років тому він дебютував як «простий хлопець з Хорола», а зараз виступить у статусі популярного танцівника.

Виступ Олександра Геращенка

Також виступить випускниця «Танцюють всі» Еліна Антонова. В 11 років вона стала співведучою Дмитра Танковича в шоу «Україна має талант. Діти». Еліна Антонова представить свій виступ як «подорож часом».

Ілля Півоваров та Аня Наговіцина

Виступить у шоу дитячий дует акробатичного рок-н-ролу з українського Павлограду, переможці Кубку Світу Ілля Півоваров та Аня Наговіцина. Враження глядачів доповнять абсолютні чемпіони Блекпулу, 12-річний Тимур Путята та 10-річна Євгенія Піндюра.

Тимур Путята та Євгенія Піндюра

Увійде до шоу і виступ найсильнішого крампера України, 32-річного Артема Горобця (Spitfire). 20-річний Ілля Бондаренко на сцені World of dance розкаже про те, як війна, що триває в Україні вже 8-й рік, змінила його самого.

Учасники проєкту виступатимуть у трьох категоріях: діти (соло та дуети віком до 17 років), дорослі (сольні виконавці віком від 17 років) та команди (від двох учасників). Переможця в кожній категорії обиратимуть глядачі.

Нагадаємо, зйомки шоу «Танці. World of Dance» СТБ розпочав на початку лютого. Це адаптація міжнародного формату компанії NBCUniversal. Однією з суддів проєкту мала стати хореографиня Тетяна Денисова, яка з 2017-го працювала в Росії. після 24 лютого вона не підтримала Україну, і канал відмовився від співпраці з нею. СТБ узгодив з правовласниками новий формат шоу «Танці. World of Dance» без журі. 

У програмі немає жодних обмежень за віком або стилем. На сцену вийдуть чемпіони світу з бальних танців та володарі кубка світу з брейк-дансу; родинні дуети та великі колективи та багато інших. Наймолодшому учаснику «Танців» 5 років, а найстаршим – близько 60.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY