detector.media
27.10.2022 08:49
Ілон Маск змінив підпис у твіттері на «Chief Twit»
Ілон Маск змінив підпис у твіттері на «Chief Twit»
Окрім того, поділився відео з офісу компанії.

Підприємець Ілон Маск поділився відео, де він заходить до будівлі, де розташований офіс Twitter.

«Заходжу до штаб-квартири Twitter – усвідомте це!» — написав він.

Entering Twitter HQ – let that sink in! pic.twitter.com/D68z4K2wq7

— Elon Musk (@elonmusk) October 26, 2022

Крім того, Маск змінив підпис на своїй сторінці у соцмережі на «Chief Twit», натякаючи на завершення угоди про купівлю компанії.

У березні 2022 року Ілон Маск став власником 9,2% акцій Twitter, пакет акцій міг обійтися бізнесмену майже в $2,9 млрд. Наразі він — найбільший зовнішній акціонер Twitter. За даними ЗМІ, пакет Маска у чотири рази перевищує частку засновника соцмережі Джека Дорсі, який володіє 2,25% акцій компанії. 9 квітня Маск мав стати членом ради директорів Twitter, однак відмовився долучатися до неї.

У липні Маск заявив, що скасовує угоду про купівлю за $44 млрд, стверджуючи, що Twitter ввів його в оману щодо розміру бази користувачів компанії та кількості ботів і спам-акаунтів. Twitter заперечує ці звинувачення та подав на Маска до суду, щоб змусити його завершити придбання. Потім Маск подав на компанію зустрічний позов.

На початку жовтня Маск оголосив, що все ж таки купує Twitter за ту ж ціну. Експерти вважають, що бізнесмен відмовився від спроб вийти з угоди, щоб уникнути ймовірного програшу в суді.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY