detector.media
26.10.2022 12:57
2 листопада – онлайн-конференція «Правові та етичні підстави відповідальності російських пропагандистів за поширення пропаганди війни, ненависті та дезінформації»
2 листопада – онлайн-конференція «Правові та етичні підстави відповідальності російських пропагандистів за поширення пропаганди війни, ненависті та дезінформації»
На захід запрошують журналістів, представників донорських організацій та громадських організацій, науковців.

У середу, 2 листопада, з 09:30 до 15:00 (за київським часом) в онлайн-форматі відбудеться конференція «Правові та етичні підстави відповідальності російських пропагандистів за поширення пропаганди війни, ненависті та дезінформації».

Трансляція заходу відбуватиметься на фейсбук-сторінці Українського інституту медіа та комунікації.

Запрошуємо до реєстрації журналістів, представників донорських організацій та громадських організацій, науковців, щоб отримати доступ до події: https://forms.gle/kz7dPi7grRK38pzu7

Синхронний переклад буде відбуватися в зумі, а трансляція у фейсбуку буде без перекладу.

Організатор: Український інститут медіа та комунікації у партнерстві з ЦЕДЕМ, Лабораторією цифрової безпеки та Платформою прав людини.

Онлайн-конференція складатиметься з трьох сесій:

Сесія 1. Роль російських медіа у розпалюванні війни, їхня правова та етична відповідальність за поширення дезінформації та пропаганди війни.

Сесія 2. Роль інтернету в поширенні пропаганди війни та дезінформації. Пошук механізмів унеможливлення використання соціальних медіа з метою поширення дезінформації та пропаганди війни.

Сесія 3. Правові підстави відповідальності за поширення пропаганди та дезінформації

Онлайн-конференція відбудеться за підтримки Американської асоціації юристів Ініціативи з верховенства права (ABA ROLI) в межах програми «Сприяння Інтернет свободі в Україні»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY