detector.media
24.10.2022 21:28
Журналіст поцікавився думкою представника ООН про заклик Красовського вбивати українських дітей
Журналіст поцікавився думкою представника ООН про заклик Красовського вбивати українських дітей
У своїх публікаціях в ютубі та телеграмі Красовський не раз закликав російську владу до фізичного знищення українців.

Власний кореспондент інформаційного агентства «Укрінформ» у Нью-Йорку запитав у представника ООН про те, якою має бути реакція керівництва ООН на заклики російського пропагандиста Антона Красовського вбивати українських дітей. До цього Красовський закликав в ефірі прокремлівського телеканалу RT.

«Це не те відображення світу, яке б ми хотіли бачити», — сказав речник Генерального секретаря ООН Стефан Дюжаррік.

Нагадаємо, російський пропагандист, керівник російськомовної дирекції пропагандистського каналу «RT Россия» Антон Красовський під час інтерв’ю з російським письменником-фантастом Сергієм Лук’яненком закликав убивати українських дітей. Ефір відбувся 20 жовтня.

Реагуючи на це, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав усі держави світу заборонити мовлення Russia Today. Кулеба оцінив висловлювання Красовського як заклики до геноциду.

Красовський «попросив вибачення» у глядачів і особисто у керівниці RT Маргарити Симоньян. «Мені справді ніяково, що я якось не побачив межі про дітей», — написав пропагандист.

Нагадаємо, у червні слідчі Служби безпеки України повідомили Красовському про підозру за заклики до геноциду та оголошували про заочний суд.

У січні пропагандист Красовський погрожував спалити українців на Хрещатику. Його внесли до санкційного списку ЄС.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY