detector.media
Оксана Романюк
22.10.2022 09:49
Пафосні злочинці і німі сліпці. Росію не змогли виключити з міжнародної мережі пресрад
Пафосні злочинці і німі сліпці. Росію не змогли виключити з міжнародної мережі пресрад
Росіяни затягнули свою вічну пісню «а какие ваши доказательства».

Пафосні злочинці і німі сліпці. Російську колегію по справах преси, це такий місцевий аналог КЖЕ, не змогли виключити з міжнародної мережі пресрад. Росіяни затягнули свою вічну пісню «а какие ваши доказательства».

Так от. Я глянула на членів цієї комісії, і це крінж)). Я знала, що інститут репутації в рф не працює, але щоб НАСТІЛЬКИ. Уявіть таку собі комісію з журн.етики, якою спільно рулять професори, Куликов, а разом з ним найбільш відбиті джинсовики, упороті джополизи широкого спектру продажності, і навіть справжні злочинці з санкційних списків, які відкрито закликають до нападу на яку-небудь сусідню країну щоб знищити її населення. Це ж нонсенс.

Цій комісії давно варто було з ганьбою саморозпуститися, а не те щоб претендувати на якесь міжнародне представництво. Я от навіть не знаю, як вони в росії зможуть щось збудувати з нуля, якщо в них в принципі якесь покручене розуміння рукопожатності, репутації, довіри і поваги.

Сьогодні проїжджала по Лук'янівці, давно там не була. А там все будинки навпроти метро без вікон, висять рами, покручені, побиті стіни. Наслідки ще давніших прильотів російських ракет. Тим часом російські журіки в 2022 роглянули рівно чотири скарги: «сюжет на ВГТРК о проблємах управленія многоквартірними домамі», «сюжет порочащій честь і достоінство предпрініматєля Базілєвского», «сюжет о благоустройстве в г.Череповец», «жалобу на показ сюжета о релігії саєнтології...» Слонокита кремлівської дези і публічних СИСТЕМНИХ закликів до знищення України і українців ця коллегия не помітила, хаха))

Це йбн стид в чистому вигляді, помножений на йбн стид міжнародної мережі пресрад, яка вичерпала себе.

Лінк на новину з деталями, в тому числі про особистості учасників, кину в коментах.

Оригінал публікації за посиланням.

Колаж: Антон Шишенок / hromadske

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY