detector.media
21.10.2022 11:10
Казанський: У Херсоні загинув російський пропагандист Олег Клоков
Казанський: У Херсоні загинув російський пропагандист Олег Клоков
За інформацією Дениса Казанського, Клоков допомагав створювати на окупованих територіях новий пропагандистський канал.

В окупованому Херсоні загинув російський пропагандист, колишній працівник каналу RT Олег Клоков. Про це повідомив український журналіст та блогер Денис Казанський.

«Внаслідок удару по російській переправі в Херсоні загинув російський пропагандист, колишній співробітник Першого каналу та RT Олег Клоков. Він допомагав окупаційній адміністрації робити у Херсоні пропагандистський телеканал. А працював би вдома в Росії – був би живим і здоровим», – написав Казанський у телеграмі.

Як повідомляє пропагандистське російське видання Readovka, посилаючись на місцеву окупаційну владу, Клоков встиг пропрацювати на новоствореному пропагандистському каналі «Таврія» два тижні. За інформацією видання, серед постраждалих внаслідок обстрілу в Херсоні «багато хто працював у ЗМІ» і багато хто з них тепер у тяжкому стані, поранено щонайменше 13 окупантів. Readovka вказує, що загалом загинуло 4 особи.

Як повідомляв «Детектор медіа» раніше, двох киян-колаборантів викрили на підготовці до запуску окупантського «медіацентру "Таврія"».

Фото з російських пропагандистських сайтів

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY