detector.media
19.10.2022 17:07
«Авторадіо» залишилось без ліцензій. Нацрада вирішила їх не продовжувати через власника в офшорних зонах
«Авторадіо» залишилось без ліцензій. Нацрада вирішила їх не продовжувати через власника в офшорних зонах
Однак під логотипом «Авторадіо» продовжує мовити Super radio, яке наприкінці минулого року отримало ліцензію на мовлення у Дніпрі та Харкові.

Національна рада з питань телебачення не продовжила шість ліцензій «Авторадіо» (юридична особа ДП «ТРО «Довіра») у низці міст по всій Україні. Такі рішення регулятор прийняв на засіданні 19 жовтня.

Відповідно до наявних у Нацраді документів, у структурі власності радіостанції є іноземна компанія, зареєстрована на Британських Віргінських островах.

Згідно зі статтею 12 Закону України «Про телебачення і радіомовлення», заборонено створення і діяльність телерадіоорганізації, засновником (співзасновниками), власником (співвласниками) якої є нерезидент (нерезиденти), що зареєстрований в одній з офшорних зон.

Саме це стало підставою для непродовження ліцензії. Члени Нацради підтримали це рішення. Тепер компанія має припинити мовлення і повернути документи.

Однак, нагадаємо, що Super radio (юридична особа ДП «Новий обрій»), яке наприкінці минулого року отримало ліцензію на мовлення у Дніпрі та Харкові, у травні змінило логотип на «Авторадіо». 

Нагадаємо, «Авторадіо» входить до радіогрупи UMH. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY